Izvor: Alo.rs
11.08.2020 u 16:48
0

NEMA ZABUNE: Ministar Šarčević pokazao raspored časova

Da ne bude zabune!

Ministar Mladen Šarčević rekao je da se raspored časova koji se upućuju, mogu u školama da se menjaju zbog eventualni specifičnost rada nastavnika, ali bi bilo dobro da ih se pridržavaju.

-Mogu da se menjaju prvi i peti čas, ali moraju da se prate na dnevnom nivou. Nastavni plan i program radi Zavod za unapređivanje, ne Minsitarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Ukoliko nastavnike iz nekih razloga zameni kolega, dete koje prati nastavu online od kuće, dobiće tu informaciju – objasnio je danas ministar Šarčević na konferenciji Kriznog štaba u Palati Srbije.

SAZNAJTE JOŠ

ZA PREVENTIVU I USPEŠNU BORBU PROTIV KORONE! Ovo predlažu lekari i farmaceuti!

JOŠ 3 DANA ZA PLAĆANJE TREĆE RATE! Evo kolike su KAZNE ako kasnite sa POREZOM!

ŠVEĐANI OBAVESTILI SVET: Naša strategija je USPEŠNA naglo pao broj OBOLELIH!

TRAMP PRIPREMA NOVE MERE PROTIV KORONE! Zabrana ulaska zaraženim američkim državljanima!

-Svi rasporedi časova ponuđeni školama su sinhronizovani sa emitovanjima na kanalima. Mi eventualno možemo da najavimo ranije neku promenu, ukoliko do nje dođe – rekao je ministar Šarčević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter