Izvor: happybsc
01.02.2021 u 12:22
0

NESTOROVIĆ KOD MARIĆA: Bolje da umrem, ali neću pogaziti svoju reč!

Gost u jutarnjem programu Happy televizije „Dobro jutro Srbijo“ kod Milomira Marića i Jovane Grgurević bio je prof. dr Branimir Nestorović, koji je postao simbol pozitivnosti i nade u ovim neizvesnim vremenima.

UDARNE VESTI!

„TEORIJU ZAVERA?“ GLEDALA CELA SRBIJA! Pogledajte emisiju o misterijama koja probila sve granice gledanosti! (VIDEO)

LETE EVRIĆI! Pogledajte kako Dodik časti muzičare u kafani (VIDEO)

EKSPLOZIJA u Rakovici!

UPOZORENJE RHMZ: Ledena kiša, vodostaji u porastu i NAGLE PROMENE

On je istakao da zna da postoje brojne fan grupe poštovalaca njegovog lika i dela, međutim u njegovom životu se ništa specijalno nije promenilo.

– Jedino što se promenilo je što mi više vremena treba da stignem od tačke A do tačke B jer me ljudi stalno zaustavljaju da me nešto pitaju.- rekao je doktor.

Jovana Grgurević pročitala je zanimljiv naslov u kome je izjava doktora Nestorovića u kojoj stoji da se on ni mrtav neće vakcinisati.

SAZNAJTE JOŠ

NASTAVLJA SE VAKCINACIJA! Na Sajmu danas kineska i ruska vakcina

DR SRĐA JANKOVIĆ: Sve tri vakcine u Srbiji su bezbedne

ISPALE SRPKINJE Stojanović i Danilović eliminisane na turniru u Melburnu

– Znate kako, to je moj stav od početka. Bolje mi je da umrem od korone nego da pokazim svoju reč. Svako treba da donese individualnu odluku. Krizni štab je trebalo da se izjasni koja vakcina je najbolja za koga. To je kao kad dođete u auto servis i kažu vam da imaju četiri načina da vam poprave kola, a vi kao potpuni laik da odaberete najbolji. Nema smisla – rekao je Nestorović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter