Izvor: Srbija Danas
04.07.2020 u 11:38
0

NEZAPAMĆENO NEVREME, PRAVI POTOP! Nebo se spojilo sa zemljom, VETAR LOMIO, padao grad!

Olujno nevreme praćeno gradom ponovo je pogodilo opštinu Topola. Prema rečima meštana, protivgradna služba je dejstvovala ali ipak mestimično u selima Vojkovci, Jarmenovci, Blaznava, Plaskovac, Donja Šatornja, Ovsište i Vinča bilo je grada uz obilnu kišu.

OVO MORATE ZNATI

MILIONI LJUDI U KARANTINU: Raste broj obolelih od KORONAVIRUSA!

OD DANAS ŠPANIJA OTVARA GRANICE ZA SRBE Evo koji su uslovi!

VELIKA BRITANIJA otvara granice za SRBE: Putovanje bez KARANTINA!

MASKE NE SKIDAMO DO SLEDEĆEG PROLEĆA! Kon otkriva kada će PASTI BROJ zaraženih i da li ima SUKOBA U KRIZNOM ŠTABU

STAROSEDEOCI AMERIKE OGORČENI NA TRAMPA: „On mrzi Indijance!“

 Ovo je nezapamćeno, odjednom se smračilo, nebo se spojilo sa zemljom. Olujni vetar je lomio grane bilo je i grada. Voda je nosila sve pred sobom, makadamski putevi su uništeni. Malina se ovih dana intenzivno bere, međutim olujni vetar i jaka kiša su pričinili velike štete dosta plodova je na zemlji a i ono što je ostalo gubi kvalitet zbog kiše – pričaju meštani iz sela Vojkovci.

Obilna kiša napravila je probleme i u samoj varoši jer kišna kanalizacija nije mogla za kratko vreme da primi veliku količinu vode.

– Od svake obilnije kiše imamo problem, voda poplavi ulicu, prizemlja u kućama, probija u dvorišta sa donje strane ulice – kažu meštani iz Krive Bare.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter