Izvor:
24.05.2017 u 21:49
0

Ništa od Rolan Garosa: Laslo Đere zaustavljen u kvalifikacijama!

Laslo Đere je zaustavljen u drugom kolu kvalifikacija za Rolan Garos, iako je imao veliku priliku da nastavi takmičenje.

Srpski teniser je u meču punom preokreta, posle skoro tri sata igre, poražen od Ostara Otea iz Nemačke sa 2:1, po setovima 7:6, 2:6, 7:6.

Prvi set je rešen u taj-brejku, da bi u drugom dominirao Đere. Imao je naš teniser u trećem setu vođstvo od 4:1 i dva brejka prednosti, ali mu to nije bilo dovoljno da mirno privede meč kraju.

Nemac je preokrenuo na 5:4 i pri tom rezultatu imao prvu meč loptu. Đere je uspeo da uzvrati, povede sa 6:5 i servira za meč. Stigao je i srpski teniser do meč lopte, ali se Nemac spasao i potom napravio brejk.

U taj-brejku je Ote bio ubedljiv (7:2), a Đere nije uspeo da osvoji nijedan poen na svoj servis.

sportskacentrala.com
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter