Izvor:
18.04.2018 u 20:59
0

Nole maratonac: Đoković posle velike borbe savladao Ćorića u Monte Karlu!

Novak Đoković plasirao se u treće kolo mastersa u Monte Karlu, pošto je u drugoj rundi savladao Hrvata Bornu Ćorića sa 2:0 (7:6, 7:5).

Srpski teniser je mogao mnogo lakše da reši meč u svoju korist, pošto je propustio čak devet meč lopti.

Bez obzira na to, Novak je u ova dva meča u Kneževini pokazao ogroman napredak i nema dileme da je na pravom putu povratka u formu.

Imao sam stvarno mnogo prilika da ranije završim posao, ali je on odigrao dobro, posebno iz forhenda i to nisam uspeo da iskontrlišem. Ipak, na kraju mogu da budem zadovoljan zbog načina na koji sam ostao fokusiran posle svega. Nisam igrao previše mečeva u poslednje vreme i to mi nedostaje, ali je ovo bio zaista dobar test za mene. Ćorić je u sjajnoj seriji, odlična pobeda – rekao je Đoković.

Sledeći rival, najverovatnije sutra popodne, biće mu Austrijanac Dominik Tim.

Tim je jedan od najboljih igrača na svetu, verovatno među najbolja tri na šljaci. Snažan je, izvukao se juče iz nevolje kada je spasio meč loptu protiv Rubljeva. I on je imao male probleme sa povredama, što mu je dodatni motiv. Raduje me dobra igra i nadam se da ću je ponoviti sutra – zaključio je Đoković.

happytv.rs
Foto: tennistv/printscreen, Facebook/dominic thiem

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter