Izvor:
19.06.2018 u 15:26
0

NOVAK MOĆAN NA POČETKU SEZONE NA TRAVI: Đoković razbio Milmana i zakazao okršaj sa Dimitrovim!

Novak Đoković pobedom je započeo sezonu na travi. Srpski teniser savladao je Australijanca Džona Milmana 6:2, 6:1 u prvom kolu turnira u Kvinsu.

Đoković se u Kvinsu pojavio posle osam godina i odigrao odlično. Ako je njegove fanove i zabrinula slika s treninga, jer je nosio flaster na laktu, onda je njegova partija protiv Milmana odagnala sve sumnje da Nole ponovo ima problema…

Milman je 63. igrač sveta i do glavnog žreba je došao kroz kvalifikacije, pa duel sa njim ne može da ponudi realnu sliku o Novakovim trenutnim mogućnostima na travi, ali će Đoković svakako to moći da vidi u meču drugog kola, u kome se sastaje sa Grigorom Dimitrovim. Bugarin, inače drugi nosilac na ovom turniru, posle mnogo muka savladao je Damira Džumhura iz BiH – 6:3, 6:7, 6:3.

Đoković je ekspresno dobio prvi meč u karijeri sa Milmanom. Ubedljiva pobeda srpskog tenisera ne čudi, ali raduje lakoća sa kojom je do nje došao.

Servis je Noleta dobro služio, naročito prvi, a ritern mu je bio gotovo savršen!

Rivalu nije dozvolio nijednu brejk loptu, a servis mu je oduzeo pet puta.

Turnir u Kvinsu, koji se igra u sklopu pripreme za Vimbldon, spada u kategoriju ATP 500.

Kurir
Foto: Twitter/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter