Izvor:
19.06.2018 u 11:43
0

NEMA TREĆEG SASTANKA: Kremlj rekao da nije utvrđen mogući susret Putina i Trampa!

Za sada nije utvrđen mogući susret predsednika Rusije i SAD, Vladimira Putina i Donalda Trampa, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

– Ne, čim se to razjasni, mi ćemo saopštiti – odgovorio je Peskov novinarima na pitanje o početku priprema za sastanak Putina i Trampa.

Ranije je Tramp rekao da je moguće da se uskoro sastane sa svojim ruskim kolegom. Kasnije je u razgovoru sa novinarima saopštio da je moguće da će sastanak biti održan na leto. Putin i Tramp su se do sada sreli dva puta: u Hamburgu na samitu G20 u julu i u vijetnamskom Da Nangu na marginama samita Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje u novembru prošle godine.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter