Izvor:
05.11.2016 u 20:58
0

Novak nije više broj jedan: Kanađanin predao meč i doneo Mareju prvo mesto!

Britanski teniser Endi Marej od ponedejlka će biti prvi reket sveta pošto se bez borbe plasirao u finale mastersa u Parizu.

Naturalizovani Kanađanin Miloš Raonić predao je polufinalni duel Endiju Mareju, i tako omogućio Britancu da skine sa trona Novaka Đokovića.

Zvanično saopštenje je da je Raonić meč predao zbog problema sa desnim butnim mišićem. Naturalizovani Kanađanin želi da se oporvai i pokuša da bude spreman za završni masters u Londonu koji počinje 13. novembra.

Marej će u finalu igrati protiv Džona Iznera, koji je bio bolji od Marina Čilića sa 2:0 (6:4, 6:3).

Šta god da uradi u finalu, Endi će u ponedeljak biti prvi reket sveta. Novak će imati 10.780 poena, a Britanac je plasmanom u finale obezbedio 10.785 bodova, dok bi osvajanjem mastersa u Parizu imao 11.185 poena.

Informer.rs
Foto: Facebook/BNP Paribasmasters

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter