Izvor:
30.03.2019 u 11:38
0

NOVI BREND NA KABLOVSKOM TRŽIŠTU SRBIJE: Sinoć je predstavljena „Supernova“!

Specijalnim gala događajem i video projekcijom, večeras je u Beogradu predstavljen novi brend na kablovskom tržištu Srbije – "Supernova".

"Supernova" je brend koji je nastao spajanjem kablovskih operatora "Kopernikus Tehnolodži", "Radijus Vektor" i "AVkom", a pod novim brendom korisnicima se pružaju usluge televizijskog sadržaja, interneta i fiksne telefonije.

Pod novim brendom korisnicima se pružaju usluge distribucije televizijskog sadržaja, interneta i fiksne telefonije.

Trenutno Supernova ima više od 300.000 internet i televizijskih korisnika u mnogim gradovima i opštinama širom Srbije.

O tome šta je zapravo Supernova i šta korisnici mogu da očekuju govorio je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

– Čvrsto verujemo da će korisnici prepoznati kvalitet naše ponude u kratkom roku. Više od 200 televizijskih kanala, od čega 50 u HD formatu, internet brzine i do 120 Mb/s i pouzdana usluga fiksne telefonije, uz vrlo povoljne cene, najbolja su preporuka da postanete deo Supernove. Ovo je naravno samo početak, mi imamo čvrstu viziju koja podrazumeva dalji rast broja korisnika, dostupnost usluga na teritoriji cele Srbije, kao i nove akvizicije – rekao je Lučić, posebno ističući bogatu ponudu najboljeg televizijskog sadržaja.

Za sve nove korisnike Supernova je pripremila promocije koje će izbor kablovskog operatora učiniti lakšim nego ikada ranije. Novi korisnici Supernova paketa prvih šest meseci mogu da uživaju u sadržajima i uslugama po ceni od 1 dinar mesečno.

Lansiranju Supernove prisustvovao je veliki broj zvanica iz sveta biznisa, umetnosti, kulture i sporta.

Izvor: Tanjug, Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter