Izvor: BSC Happy
03.07.2023 u 11:40
0

„TELEKOM SRBIJA“ POSTAJE GLOBALNI IGRAČ: Velike novine za dijasporu, ali i korisnike u Srbiji

"Telekom Srbija" ulazi na tržište Nemačke

Prodaja kartica za mobilnu mrežu „Telekoma Srbije“, za tržište Nemačke, počeće 17. jula.

Gostujući u Jutarnjem programu Happy televizije, generalni direktor Telekoma, Vladimir Lučić, izjavio je da će ta kompanija u Nemačkoj koristiti mrežu Vodafona, a da će korisnici dobiti novu numeraciju. „Kartice će moći 17. jula da se naruče preko našeg sajta ili preko 12 distrubutera, a planiramo u sledećih godinu dana i 30 naših poslovnica da otvorimo“, izjavio je Lućić i istakao da koristinici drugih operatera u Nemčakoj, mogu da postanu korisnici srpske kompanije bez promene broja.

„Pozvao bih sve korisnike u dijasopri da iskoriste tu ponudu. Imaće benefite ka Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, bez rominga, a osim kartice, imaće pristup svim kanalima Telekoma“, objasnio je Lučić i napomenuo da su tu uključeni i svi kanali Happy televizije. Novi korisnici će imati pristup ka 300 televizijskih kanala, radijskih programa, kao i bogatoj videoteci.

Takođe, Telekom postavlja kamere na više od 100 stadiona i sportskih hala u Srbiji, tako da će korisnici od septembra moći da prate veliki broj lokalnih utakmica. Lučić objašnjava da je ponuda Telekoma u Nemačkoj prvenstveno usmerena ka dijaspori, ali da ta kompanija ima potencijala da privuče i druge korisnike, na tržitu koje ime više od 100 miliona korisnika.

Slede Turska i Sjedinjene Američke Države

Plan je da od oktobra na tržištu Turske, Telekom ponudi televizijske kanale, a potom slede Sjedinjene Američke Države, u kojima će ponuda biti kao i u Nemačkoj.

Lučić podseća da „Telekom Srbija“ na domaćem tržištu nije počeo ni kao prvi mobilni, ni internet, ni televizijski operater, te da su se na tržištu, u prošlosti, drugi širili na račun te kompanije.

VLADIMIR LUČIĆ NA HEPI TELEVIZIJI O REZULTATIMA SRPSKOG GIGANTA: „Postajemo snažna finansijka sila koja može da ulaže u sopstveni razvoj“

„Naš cilj je bio da obezbedimo da budemo prvi na ovom tržištu, ali smo uvek gledali dijasopru kao drugi korak. Ta dijaspora će nama omogućiti da budemo globalni igrač„, ocenio je Lučić, objašnjavajući da će se preko korisnika iz dijaspore, Telekom proširiti i na druge korisnike.

Telekom planira da domaće serije budu deo velikih svetskih platformi, kao i da se nove snimaju u saradnji sa njima.

Saradnja Telekoma sa Amazonom

„Prvu takvu veliku koprodukciju potpisali smo pre petnaestak dana sa Amazonom“, izjavio je Lučić ekskluzivno za Happy televiziju i dodaje da je će Telekom biti vlasnik 20% prava.

Ta kriminalistička serija zvaće se „Ožiljak“, a u nojoj će vodeće uloge imati pet srpskih glumaca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter