Izvor: Tanjug
03.07.2023 u 11:54
0

PATRIJARH PORFIRIJE SE EMOTIVNIM REČIMA OPROSTIO DO DEDA ĐORĐA: „Zejtilnik“ zadobio još jednog heroja

Vojničko groblje „Zejtilnik“ je zadobilo još jednog heroja, Đorđa Mihajlovića, rekao je patrijarh srpski Porfirije povodom smrti čuvara srpskog vojničkog groblja "Zejtinlik" u Solunu Đorđa Mihailovića.

Patrijarh je na Instagramu napisao da je tokom svog života čika Đorđe bio vredan primer za svakog čoveka koji voli svoj narod i ne zaboravlja njegove žrtve i da je u svakodnevnom životu pokazao mudro razumevanje istinskih vrednosti, gostoprimljivosti i posvećenosti.

NOVI ČUVAR SRPKSOG GROBLJA: Evo ko će biti naslednik deda Đorđa

„Njegov odlazak će zasigurno biti osetan, ali nada da se nalazi u Božjem zagrljaju nas krepi i bodri da koračamo za svetlim primerima iz našega roda. Vojničko groblje „Zejtilnik“ je zadobilo još jednog heroja, Đorđa Mihajlovića. Vječnaja pamjat“, naveo je patrijarh Porfirije.

Čuvar srpskog groblja „Zejtinlik“ u Solunu Đorđe Mihailović preminuo je u nedelju u 96. godini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter