Izvor: HAPPY BSC
11.11.2022 u 16:28
0

Obeležavanje Dana primirja u Prvom svetskom ratu: Ivica Dačić i ambasador Frrancuske Pjer Košar položili vence na Francuskom vojnom groblju! (FOTO)

Sekretarka za socijalnu zaštitu Grada Beograda Aleksandra Čamagić položila je venac na Francuskom vojnom groblju tokom svečane ceremonije obeležavanja 11. novembra – Dana primirja u Prvom svetskom ratu.

Venac je u ime Vlade Srbije položio ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, kao i predstavnici Vojske Srbije i diplomatskog kora, vojni atašei, kao i predstavnici udruženja građana koja gaje sećanja na Prvi svetski rat.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Aleksandra Čamagić je istakla da se danas obeležava izuzetno važan datum u našoj, ali i svetskoj istoriji.

„Srpska vojska je izašla kao pobednik iz Prvog svetskog rata, ali je ujedno bila i strana koja je pretrpela najveće gubitke. Danas se sećamo i naših saveznika koji su nam pomogli da naša pokolenja danas žive u slobodi – rekla je Aleksandra Čamagić.

UKRAJINCI POTVRDILI DA JE VOJSKA UŠLA U HERSON! „Ukoliko ima ruskih vojnika koji su i dalje u Hersonu, da se odmah predaju!“

Ambasador Francuske u Srbiji Pjer Košar rekao je da se Francuska seća 50.000 vojnika koji su poginuli uz svoju srpsku braću u Prvom svetskom ratu.

„Klanjamo se svim žrtvama Prvog svetskog rata i svim palim borcima srpske vojske. Danas, 11. novembra, sećamo se savezništva sa našom srpskom braćom“, rekao je Košar.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter