Izvor: BSC HAPPY
07.06.2023 u 19:00
0

Obeležen dan Pošte Srbije

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević, bio je domaćin današnje svečanosti kojom je obeleženo 183 godine od osnivanja Pošte Srbije. Dan Pošte Srbije obeležen je u Glavnoj pošti u Novom Sadu – gradu koji je ovom prilikom predstavljen kao prvi grad u kojem će Pošta Srbije u potpunosti preći na ekološka vozila i „zelena“ rešenja.

„U gotovo dva veka iza nas, Pošta Srbije je uvek predstavljala važan činilac u našoj državi. Uvek je bila tu za građane Srbije koji se i danas najčešće i najradije oslanjaju na nju.Poverenje koje nam naši korisnici poklanjaju iz godine u godinu nosi veliku odgvornost idaje nam podstrek da i u narednom periodu kroz sve naše aktuelne i buduće projekteproširimo asortiman i dodatno poboljšamo kvalitet naših usluga“ izjavio je Đorđević izražavajući veliku zahvalnost Vladi Republike Srbije na podršci i smernicama pomoću kojih Pošta Srbije velikim koracima ide napred.

Dodao je da aktuelnom digitalizacijom usluga, uvođenjem novih usluga poput eNovčanika, eNotara, eArhiva, implementacijom paketomata širom zemlje, kao i opremanjem pošta i obnavljanjem voznog parka, Pošta Srbije želi da svojim korisnicima pruži najbolju, najbržu, najlakšu i najsigurniju uslugu. Paralelno sa time, ovo javno preduzeće svoju posvećenost zaštiti životne sredine iskazaće daljom nabavkom električnih vozila i
uvođenjem solarnih panela čija će implementacija započeti upravo u Novom Sadu – prvom gradu u kojem će kompletni vozni park Pošte Srbije biti zamenjen ekološkim električnim vozilima.

„Najveću zahvalnost dugujemo vrednim i marljivim zaposlenima u našem velikom sistemu, našoj velikoj porodici kojoj čestitam Dan Pošte Srbije znajući da ćemo do našeg narednog rođendana biti još bolji, još konkurentniji, još efikasniji i još uspešniji.

Zahvaljujem i prisutnim sindikatima koji su deo našeg radnog tima u aktuelnoj reorganizaciji i sistematizaciji i koji svedoče o našem timskom radu. Samo zajedničkim snagama doći ćemo do najboljih rezultata i postati lideri ne samo u Srbiji, već i u regionu i zemljama Otvorenog Balkana“, izjavio je Đorđević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter