Izvor: KURIR
14.10.2023 u 13:09
0

OBRATITE PAŽNJU! Beograđanin otkrio novu prevaru sa dostavom paketa (FOTO)

Na Instagram stranici moj_beo_grad pojavila se objava u kojoj Beograđanin tvrdi da je prevaren od strane jedne kurirske službe koja mu je navodno paket koji teži 200 grama naplatila kao da iznosi 6,4 kilograma te mu je uzela čak 700 dinara više!

– Jedna velika zamerka kurirskoj službi. Primio sam paket od 200 grama (u ruci) koji je označen kao 6,4 kg i naplaćen sigurno 700 dinara više, kad sam zvao reklamacije rečeno mi je da ne mogu ništa da urade ako sam primio i platio paket. Bruka i sramota – navodi se u jednoj objavi na beogradskoj Instagram stranici, dok u drugoj stoji:

NAJNOVIJA ODLUKA STUPA NA SNAGU U PONEDELJAK: Oglasila se NBS, tiče se kursa EVRA

– Niste jedini. I meni se desilo pre neki dan. U „call centru“ kažu kako je paket prošao kontrolno merenje i nakon preuzimanja nemamo pravo na reklamaciju.

U cenovniku jedne kurirske službe u unutrašnjem poštanskom saobraćaju navodi se da cena sa pdv-om za paket od 0,5 kilograma iznosi 370 dinara, dok je bez pdv-a 308 dinara.

Printscreen/Instagram
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter