Izvor: kurir
07.10.2022 u 19:47
0

OBRATITE PAŽNJU! Lažni popisivači pokušali da uđu u stanove

Popis stanovništva, domaćinstava i stanova počeo je 1. oktobra, a već od prvog dana pojavile su se brojne nedoumice građana, ali i problemi sa kojima su se susreli sami popisivači.

ZA 6 DANA POPISANO VIŠE  OD 1,35 MILIONA STANOVNIKA! Popis će trajati do kraja meseca!  

Tako se jedan Beograđanin požalio na obaveštenje koje je zatekao na vratima svog stana, dok je njegova sugrađanka bila izuzetno zadovoljna brzinom obavljenog popisa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ipak, najnoviji problem je nastao pojavom lažnih popisivača koji su u nekoliko slučajeva pokušali da prevare građane i pokušaju da uđu u njihove stanove, dok su kod jednog bili uspešni.

Tim povodom se na društvenoj mreži Tviter oglasio pomoćnik direktora Republičkog zavoda za statistiku Petar Korović, koji je zbog navedenih slučajeva iz njegove neposredne blizine odlučio da upozna javnost na šta treba da obrate pažnju kada se popisivač pojavi na njihovim vratima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter