Izvor:
22.02.2017 u 16:08
0

Obustavljena gradnja: PRONAĐENA JOŠ JEDNA BOMBA NA GRADILIŠTU BEOGRADA NA VODI!

Još jedna bomba, verovatno zaostala iz Drugog svetskog rata, pronađena je na gradilištu Beograda na vodi, nezvanično saznaje N1.

Bombu su pronašli radnici sinoć, pred kraj smene. Taj deo gradilišta cele noći i sada obezbeđuje policija dok kontradiverzioni tim MUP-a ne utvrdi da li bomba može bezbedno da se ukloni i uništi izvan grada.

Ukoliko se utvrdi da je položaj bombe nebezbedan za uklanjanje, ona će biti uništena na mestu gde je i pronađena, kao sto je prethodna.

Podsetimo, početkom februara uništena je avionska bomba iz Drugog svetskog rata, koja je nađena tokom izgradnje "Beograda na vodi" u Savskoj ulici.

Izvor: Blic
Foto: YouTube Printscreen/stevabelgrade3, Facebook/ Beograd na vodi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter