Izvor: Novosti
01.11.2020 u 10:25
0

OD DANAS KBC ZVEZDARA TREĆI PUT KOVID BOLNICA

KBC „Zvezdara“ je treći put od početka pandemije u sistemu kovid bolnica, a prof. dr Petar Svorcan, vd. direktora te bolnice, rekao je da su u ovom trenutku na raspolaganju 400 mesta, od kojih je 50 za intenzivnu i poluintenzivnu negu.

Svorcan je kazao da već imaju iskustva i da su se veoma brzo transformisali u kovid status.

Za oko 48 sati su premestli blizu 400 pacijenata, u KBC „Dr Dragiša Mišović“ i „Zemun“, a deo pacijenata je bio za otpust.

VERNICI ISPRAĆAJU SVOG VOĐU

ONI ĆE GOVORITI NAD ODROM PREOSVEĆENOG MITROLOPITA!

MITROPOLIT AMFILOHIJE SVE ŠTO JE IMAO DAO JE NARODU: Objavljen spisak lične svojine Amfilohija

UŽIVO! SAHRANA MITROPOLITA: Vernici ispraćaju SVOG VOĐU

PODGORICA U CRNOM: DEJAN BODIROGA DOPUTOVAO NA SAHRANU MITROPOLITA AMFILOHIJA

PREDSEDNIK SRBIJE DANAS NA SAHRANI AMFILOHIJU

DIREKTAN PRENOS! PRAVOSLAVDIREKTAN PRENOS! PRAVOSLAVNI SVET SE OPRAŠTA OD MITROPOLITA AMFILOHIJA! (VIDEO)

PRVI VOZGLAS NA LITURGIJI MITROPOLITU AMFILOHIJU JE BIO NA ARAPSKOM! Učinio ga je jeromonah Prokopije iz Antiohijske patrijaršije!

U bolnicu na Zvezdari će biti upućivani pacijenti koji su za hospitalizaciju iz prijemno trijažnih ambulanti Gradskog zavoda za plućne bolesti, Infektivne klinike i prijemno-trijažne ambulante KBC „Bežanijska kosa“.

Svorcan je istakao da je deo kapaciteta hemo-dijalize ostao u non-kovid sistemu jer su, kao što je poznato, jedan od najvećih centara u kojem se oko 250 pacijenata dijalizira.

KBC „Zemun“ i KBC „Dr Dragiša Mišović“ primaće i non-kovid pacijente i hitne slučajeve.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter