Izvor:
08.07.2017 u 16:47
0

ODMOR IM SE PRETVORIO U PAKAO: Srbi satima bili na autoputu na 40 stepeni, a zatim noćili na pumpi u Solunu!

Beograd — Srpski turisti koji su se vraćali sa Halkidikija zbog kvara autobusa nekoliko sati bili su na autoputu na 40 stepeni, a prenoćili su na pumpi kod Soluna.

Autobus se vraćao iz Haniotija i Polihrona.

"Autobus agencije Lui Travel koji je prevozio putnike iz Haniotia i Polihrona krenuo je oko 16h ali se ubrzo i pokvario na autoputu. Putnici su čekali više od tri sata na autoputu na skoro 40 stepeni dok su vozači pokušavali da sami poprave autobus", rekao je za Mondo jedan od turista.

Kako kaže, neposredno posle kvara drugi autobus ih je prevezao do najbliže benzinske pumpe gde su na parkingu i prenoćili čekajući da drugi autobus stigne iz Beograda.

On navodi i da je policija koja je došla na autoput kako bi obezbedila putnike od eventualnih nezgoda, kao i da su iz policije rekli da autobus nije imao tehnički pregled.

On dodaje da su vozači stigli su u Hanioti oko 12 sati, a nazad krenuli nazad već u 16h.

"Zar za njih ne važi vreme odmora od devet sati", navodi on.

Iz agencije "Lui travel" nisu dali komentar, osim da je drugi autobus iz Beograda stigao na mesto gde su putnici.

b92
Foto: Facebook/beachrexproject

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter