Izvor: Happy BSC
26.04.2022 u 16:38
0

ODVRAĆANJE NEPRIJATELJA Pogledajte kako se naši vojnici profesionalnog sastava mehanizovanih bataljona obučavaju (FOTO)

Pripadnici Četvrte brigade kopnene vojske Srbije u rejonima mirnodopskih lokacija realizuju obuku za izvršavanje borbenih zadataka u operacijama Kopnene vojske uz upotrebu borbenih vozila pešadije M-80A.

Reč je o redovnoj obuci profesionalnog sastava mehanizovanih bataljona, koja se po ciklusima realizuje tokom cele godine radi održavanja i unapređenja visokog nivoa osposobljenosti za realizaciju zadataka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„ŠTIT 2022“ prikaz sposobnosti Vojske Srbije u subotu u Batajnici

Programom obuke su obuhvaćeni praktični sadržaji obučavanja posluga, od pripreme za izvršenje zadatka, preko maskiranja, taktičkih radnji na bojištu u izvođenju odbrambenih i napadnih operacija, do dejstva po ciljevima na zemlji i vazduhu i održavanja svih podsistema borbenog vozila.

Realizacijom ove obuke unapređuje se borbena osposobljenost vojnika i mladih starešina koji su nedavno primljeni u jedinicu i održava visok nivo osposobljenosti jedinice za izvršavanje namenskih zadataka.

Borbeno vozilo pešadije M-80A namenjeno je za izvršavanje borbenih zadataka mehanizovanih jedinica u svim zemljišnim i vremenskim uslovima, a njegova pouzdanost i efikasnost su potvrđeni tokom eksploatacije u jedinicama Vojske Srbije i na brojnim taktičkim vežbama.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter