Izvor:
10.11.2019 u 20:14
0

OGLASILA SE ALEKSINA MAMA: Potresnom porukom oprostila se od našeg NAUČNIKA! „Zvezda…zvezdama!“ (FOTO)

GENIJE MEĐU GENIJIMA: Mladi naučnik biće sahranjen u ALEJI ZASLUŽNIH GRAĐANA! (FOTO)

Povodom tragične smrti mladog srpskog genija Mihajla Sporića, koji je studirao fiziku na Triniti koledžu Kembridž Univerziteta u Velikoj Britaniji, oglasila se i Dragana Janković, Aleksina majka, kako je Srbija najbolje zna.

Žena čiji je sin izvršio samoubistvo zbog vršnjačkog nasilja u svojoj 14. godini, davne 2011. godine, na Tviteru se oprostila od mladića koji je osvetlao obraz akademskoj zajednici i svojoj naciji.

Kako smo saznali iz njene objave, na sahrani koja će biti obavljena sutra na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, sakupljaće se novac za decu obolelu od raka.

MLADI GENIJE SE BORIO KAO LAV: Direktor Matematičke gimnazije emotivno o bivšem učeniku (FOTO)

Nakon dvogodišnje borbe, preminuo je Mihajlo Sporić (22), jedan od najboljih mladih fizičara iz Srbije.
Mihajlo će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana u Beogradu, a sa njegovog ispraćaja umesto cveća sav prihod biće uplaćen deci oboleloj od raka @NURDOR.
Zvezda.. zvezdama. –

napisala je Aleksina mama, Dragana Janković na svom tviter nalogu.

Izvor: Telegraf.rs
Foto, twitter/ printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter