Izvor: Sputnjik
02.09.2022 u 09:55
0

OLUJNO NEVREME ZAHVATILO IVANJICU: Uvedena vanredna situacija u delu opštine

U delu opštine Ivanjica uvedena je vanredna situacija posle olujnog nevremena koje je zahvatilo njenu teritoriju ostavljajući za sobom veliku štetu.

ODLIČNE VESTI ZA IVANJICU! Vučić najavio pet miliona evra ulaganja

Nevreme je juče u popodnevnim satima zahvatilo teritoriju opštine Ivanjica, a najgora situacija je u selima Devići, Pridvorica, Ostatija, Srednja Reka i Brusnik i na tom delu ivanjičke opštine uvedena je vanredna situacija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Oštećeni su putni pravci, pa je i prohodnost otežana. Brusnička reka se izlila, Srednja reka je nabujala dok je Studenica za sada u rečnom koritu – rekao je Momčilo Mitrović, predsednik opštine Ivanjica.

On je dodao da meštani nisu ugroženi, ali su dva objekta bila pod vodom i pričinjena je velika materijalna šteta.

– Očekujemo pomoć od Sektora za vanredne situacije i JP Srbija vode, koje će poslati mašine kako bi se zaštitio sliv reke Studenice – dodao je Mitrović.

Ivanjička opština u više navrata imala je ozbiljna oštećena na putnoj infrastrukturi, ne samo tokom proleća već i u zimskim mesecima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter