Izvor:
18.10.2016 u 22:14
0

OPET HAOS U NEMAČKOJ: Punjava, blokiran deo grada

U centru grada Direna na severozapadu Nemačke je došlo do pucnjave, objavili su danas nemački mediji, navodećin da je na licu mesta prisutan veliki broj policajaca i da je blokiran stari deo grada.

Do pucnjave je došlo u jednom frizerskom salonu, navodi policija, a prenosi sajt RT.

"Ispaljen je najmanje jedan metak", izjavila je portparol policije novinarima, dodajući da se još ne zna da li u ovom incidentu ima žrtava.

Nemački časopis "Fokus" navodi da se jedan muškarac zabarikadirao u stanu nedaleko od mesta pucnjave i da je možda uzeo za taoca najmanje jednu osobu.

Istovremeno je u gradu Hagen, oko 100 kilometara od Direna, došlo do pucnjave u kojoj je poginula najmanje jedna, a povređena još jedna osoba, objavila je nemačka televizija N-TV.

U tom incidentu je jedan muškarac "vitlajući nečim nalik na mač" jurio drugog muškarca, a nije poznato da li je njih kasnije upucala policija ili su pucali jedan na drugog.

Tanjug
Foto: Twitter / Anne Stephanie

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter