Izvor:
07.10.2016 u 22:22
0

OVAKO SRBI ČESTITAJU PUTINU ROĐENDAN: Predsedniku Rusije iz Raške poručeno…(VIDEO)

Stanovnici Raške čestitali su rođendan ruskom predsedniku Vladimiru Putinu u video-snimku koji je odmah postao hit u Rusiji.

– Rusija je velika država i ima najboljeg predsjednika na svetu. Želimo da mu čestitamo rođendan i poželimo mu zdravlja, snage i istrajnosti, uz Božju pomoć – navode autori snimka.

Stanovnici Raške izrazili su čuđenje povodom toga što se na internetu mogu naći poruke u kojima "neki čudni ljudi" sa zavišću nazivaju Rusiju imenom njihovog grada i predlažu da se "briše iz Raške". Kažu, ne razumeju kako neko može da predlaže da se ode iz tako lepe zemlje kao što je Rusija. U snimku podsećaju i na poslovicu — Nas i Rusa 200 miliona — i dodaju:

– Dvesta miliona pozdrava i najlepših čestitki za vas, Vladimire Vladimiroviču.

Sputnjik
Foto: Youtoube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter