Izvor:
02.04.2017 u 19:24
0

Ovo niste znali: TRAMP BIO SA GABRIELOM SABATINI, KARLOM BRUNI, AN NIKOL….

Moćan, bogat muškarac kao Donald Tramp ima puno preduslova za osvajanje žena – barem onih koje na takve stvari "padaju". Od 1980-e, protiv Donalda je podignuto najmanje 15 optužbi za seksualno uznemiravanje, no većina ih je rešena nagodbom ili pak, pretpostavlja se – zastrašivanjem s njegove strane.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/gabriela%20sabatini.jpg?m=1491135814
Verovali ili ne, Tramp je bio u vezi sa čuvenom teniserkom Gabrielom Sabatini. Ova slavna i lepa teniserka navodno je bila u seks aferi s Donaldom dok je još bio u braku s Ivanom ijoš imao ljubavnicu! No, što je za uspješnog biznismena poput njega bavljenje s tri stvari odjednom?

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/karla%20bruni.jpg?m=1491135755
Tramp je bio i sa Karla Bruni. Sadašnja supruga Nicole Sarkozija još je jedan dokaz kako Trmp preferiiše strane lepotice. Afera s Italijankom dogodila se još kad je ona bila mladi model te kada je navodno imala svojevrstan "kompleks tate", pa ju se često povezivalo sa starijim muškarcima – zbog Donalda je navodno ostavila Mika Džegera. Afera između nje i Donalda je pukla nakon što je Karla poprilično agresivno zahtijevala da on ostavi, ljubavnicu Marlu zbog nje.
http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/an%20nikol.jpg?m=1491135744
Sljedeća u nizu Donaldovih osvajanja bila je mlada manekenka Vicky Smith, koja je brzo promijenila ime u An Nikol te je postala uspješan Playboy model, ali je ostavila Donalda kako bi se udala za ostarjelog naftnog tajkuna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter