Izvor:
29.06.2017 u 16:35
0

Pepe Imaz o saradnji s Đokovićima: Pomogao sam Marku, pa je i Novak želeo da me upozna!

Novak Đoković ne igra kako se od njega očekuje, srpski teniser je u strašnom padu forme, što se vidi i po ATP listi, gde tek zauzima četvrto mesto, a glavni krivac po mnogima je Pepe Imaz. Od dolaska španskog stručnjaka u stručni štab Đokovića Srbinu ne cvetaju ruže.

– Sa Novakom samo delim svoja lična iskustva. Nemam ulogu sportskom aspektu. To što pričamo mu je pomoglo pre četiri godine, tada nije gubio intenzitet igre i energiju. On je prvi koji želi ponovo da pobeđuje. Ali, nekada se dogodi da jednostavno nemate dovoljno rezervi u svom telu – ispričao je Imaz za magazin "The Break", a prenosi Mondo.

Španac smatra da su loše igre Srbina posedica fizičkog i mentalnog zamora i zasićenja posle osvajanja Rolan Garosa 2016. godine

– Kada je Novak osvojio Rolan Garos, uradio je to nakon što je "gurao" neprekidno šest ili sedam godina… Tokom tog vremena nije previše obraćao pažnju na odmor, koji je morao da ima. Možda je mogao da uzme odmor posle Rolan Garosa, ali je to bila teška odluka, jer su Vimbldon i Olimpijske igre dolazili veoma brzo.

Imaz je ponovio da se ne meša u Đokovićev trening i potvrdio jednu od spekulacija, da je s Novakom ostvario kontakt nakon što je, citiramo, pomogao njegovom bratu, Marku.

– Marko je prolazio kroz veoma težak period, razgovarajući s njim uspeo sam da mu pomognem da to prevaziđe. Kod njega je 'upalilo' i rezultati su bili neverovatni. Markova porodica, kao i sam Novak, želeli su da znaju šta se krije iza svega. Tako sam i upoznao Novaka, recimo pre četiri i po godine, ispičao je Imaz.

novosti.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter