Izvor: Happy BSC
12.07.2021 u 11:49
0

PISMO U CELOSTI EKSLUZIVNO NA HAPPY BSC! Majka osumnjičenog iz Aleksinca poslala poruku predsedniku Vučiću: Molim Vas, utvrdite istinu – hoće mom sinu da NAPAKUJU UBISTVO!

Danijela Petković, majka Ognjena Petkovića iz Aleksinca, osumnjičenog da je 16. maja Aleksi Stojmenoviću zadao kobni udarac koji ga je koštao života uputila je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i zatražila pomoć. Ona navodi da tužilaštvo pokušava njenom sinu da napakuje ubistvo umesto da utvrdi istinu!

U FOKUSU:

VESIĆ ZA HAPPY TV: Pričali su da je nemoguće, a sada autobusima ljudi dolaze da vide Beograd na vodi i spomenik Stefanu Nemanji!

DANAS JE PETROVDAN! Praznik posvećen apostolima Petru i Pavlu! Evo šta bi valjalo da uradite na današnji dan

VUČIĆ SA DONELIJEM: Predsednik Srbije sastaje se danas sa američkim državnim sekretarom

VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJAK: Uskoro NARANDŽASTI meteoalarm!

Ogorčena majka iskreno žali što je spletom nesrećnih okolnosti izgubljen jedan mladi život i navodi da je njen sin već 59 dana u pritvoru bez dokaza. 

Na snimku tuče koji je TV Happy ekskluzivno objavio vidi se da je jedan gost udario Aleksu pivskom flašom u glavu i da je on posle toga pao bez svesti. Međutim, Mirjana Velimirović, zamenik Okružnog javnog tužilaštva u Nišu, kako tvrdi majka, zažmuri kada treba da vidi taj krunski dokaz! 

– Mi moramo da se borimo za istinu jer je naš sin iz dana u dan sve lošijeg psihičkog stanja i ne smemo da dozvolimo da odličan učenik Aleksinačke gimnazije i uzoran dečak po izlasku iz pritvora postane duševni bolesnik. Mi smo jedna prosečna srpksa porodica koja živi skromno. Stariji sin je odličan student Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, suprug je potpukovnik Vojske Srbije, koji je više puta nagrađivan i odlikovan, dok ja radim kao vaspitač. Ne želimo da  mislite da hoćemo da zaštitimo samo svoje dete, već tražimo da se sazna istina i otkrije počinilac, jer to dugujemo i roditeljima pokojnog Alekse, kojima je sada najteže. Molim Vas da svojim autoritetom pomognete u otkivanju istine. Za počinjeno delo treba da odgovara prava osoba, dok oni koji namešaju slučaj i prikrivaju počinioca treba da budu procesuirani da neka druga deca i porodice ne bi prolazile kroz ovakvu agoniju kroz koju mi prolazimo – napisla je majka osumnjičenog Ognjena Petkovića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter