Izvor: BSC Happy
09.01.2024 u 17:32
2

PITALI SMO PROFESORA LABANA DA LI JE MILOŠEVIĆ UBIJEN! NJEGOV ODGOVOR ZA BSC HAPPY PORTAL ŠOKIRAO SVE: Evo koja je zaista sudbina NEKADAŠNJEG PREDSEDNIKA SRBIJE! VIDEO

Prošlo je skoro 18 godina od smrti Slobodana Miloševića. Do današnjeg dana njegova smrt je obavijena velom misterije, odnosno sa pravom se sumnja u zvanična dokumenta Haškog tribunala koja govore o njegovoj smrti. BSC Happy portal je pitao prof. dr Miloša Labana, kao jednu od osoba koja je poznavala nekadašnjeg predsednika Srbije i SRJ, da li imamo saznanja kako je život završio Slobodan Milošević.

Profesor je šokirao naciju svojom verzijom smrti Slobodana Miloševića!

– Ja spadam u one koji ne bi voleli da je završio kako se zvanično objavljuje. Ako je došlo do toga, on je u Hagu ubijen; neodgovarajućim medicinskim tretmanom i svim onim što uz to ide. Postoji niz indicija da je on možda sklonjen u Moskvu. Tamo je boravio niz godina. Ne bih pravio jedno poređenje, ali mi je poznato da je jedan naš publisitva na osnovu dokuementacije Kominterne tvrdio da je Draža Mihailović od samog početka bio ruski čovek i da su ga Rusi sklonili posle onog suđenja i da je on umro u Omsku 1961. godine – istakao je Laban u delu izlaganja.

VIDEO:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PITALI SMO PROFESORA LABANA DA LI JE MILOŠEVIĆ UBIJEN! NJEGOV ODGOVOR ZA BSC HAPPY PORTAL ŠOKIRAO SVE: Evo koja je zaista sudbina NEKADAŠNJEG PREDSEDNIKA SRBIJE! VIDEO”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter