Izvor:
11.05.2019 u 16:39
0

PLASMAN U FINALE: Novak Đoković stigao do finala mastersa u Madridu pobedivši Tima!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra protiv Dominika Tima polufinalni meč Mastersa u Madridu (16.00)

TOK MEČA:

Drugi set:

7:6!

6:5 – BREJK! Đoković u sledećem gemu servira za finale!

5:5 – Sada i Tim lako dobija gem na svoj servis.

4:4 – Novakov najbolje odservirani gem.

3:4 – BREJK! Kao i u prvom setu, Novak je odmah uzvratio ribrejkom. Tim se silno namuči da nekako oduzme servis Srbinu, a ovaj mu po kratkom postupku vrati istom merom.

2:4 – BREJK! I u trećem gemu na Novakov servis u ovom setu Tim je imao brejk lopte, ali sada je jednu iskoristio i stekao prednost. Austrijanac je realizovao petu brejk šansu u drugom setu.

2:3 – Za razliku od Srbina, Austrijanac lako osvaja gemove na svoj servis.

2:2 – Ponovo se Novak suočio sa BREJK LOPTOM i ponovo se izvukao! Na 30:40 Đoković je imao drugi servis, ali je Tim pogrešio, a prvi reket sveta ga je kasnije kaznio dobivši i naredna dva poena.

1:2 – Još jedan dug gem, dobija ga Tim.

1:1 – Novak je SPASAO BREJK LOPTU! Kao i prošli put kada je Tim imao priliku da mu oduzme servis, Đoković je zaigrao odlično i, između ostalog, zabeležio i prvi as.

0:1 – Mučio je Novak Tima u ovom gemu do izjednačenja, ali je onda Austrijanac uspeo da se izvuče.

Prvi set:

7:6 – Tim je napravio mini brejk na startu, ali je onda Đoković vezao pet poena – 5:1! Posebno spektakularan je bio poen kojim je Novak došao do 4:1. U nastavku je prvi reket sveta rutinski priveo taj-brejk kraju – 7:2!

6:6 – Imao je Đoković šanse u ovom gemu, ali je na 30:30 napravio dve greške, pa će o osvajaču prvog seta odlučivati taj-brejk.

6:5 – Kada pogađa prvi servis, Novak nema problema. Osvojio je 17 poena od 22, kada ga je pogodio.

5:5 – Austrijanac lako dobija gem.

5:4 – Novak je SPASAO DVE VEZANE BREJK LOPTE! Tim je forsirao Đokovićev bekhend, što mu se isplatilo – 15:40. Međutim, onda je srpski teniser osvojio pet od narednih šest poena i izvukao se.

4:4 – Nije baš bio lak gem za Austrijanca, ali je od 30:30 bez muke dobio dva poena.

4:3 – Sa tri uzastopna servuis vinera Novak dobija gem i ponovo dolazi do vođstva.

3:3 – BREJK! Novak je uzvratio. Bilo je 40:30, onda je Đoković dobio naredna dva ČUDESNA poena, stigao do brejk lopte, koju je odmah i iskoristio.

2:3 – Novak se vratio u ritam. Odličan gem, koji je završio volejom i to posle drugog servisa.

1:3 – Tim je potvrdio brejk!

1:2 – BREJK! Tim je došao do 15:40, a onda iskoristio prvu brejk loptu. Zapravo, Đoković mu je "poklonio" taj poen poslavši lopticu u mrežu.

1:1 – Tim bez problema, sa samo jednim izgubljenim poenom, stiže do izjednačenja.

1:0 – Posle 30:0, Novak je dva forhenda poslao u mrežu, ali je zatim dobio naredna dva poena, samim tim i gem. Pogodio je pet od šest prvih servisa.

16:04 – Đoković je izrabrao da prvi servira.

Izvor: kurir.rs
Foto: novakđokovic.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter