Izvor:
28.12.2016 u 04:59
0

Podignuta optužnica protiv BIVŠE PREDSEDNICE: Sumnjiči se za KORUPCIJU, optužena i DVA BIVŠA MINISTRA!

Protiv bivše predsednice Argentine Kristine Fernandez de Kiršner danas je podignuta optužnica za korupciju u slučaju vezanom za javne radove.

Federalni sudija Hulijan Erkolini danas je potvrdio optužbe protiv Kristine Fernandez de Kiršner za nezakonito udruživanje i prevaru, kao i optužbe protiv privrednika Lazara Baeza, čija se kompanija tereti da je imala koristi od neregularnih ugovora, prenosi AP.

Sudija je, takođe, naložio zamrzavanje imovine bivše predsednice u vrednosti od 633 miliona dolara.

Optužena su i dva bivša argentinska ministra – Hulio de Vido, koji je bio zadužen za planiranje, i Hose Lopez, koji je nekada bio na čelu Ministarstva za javne radove.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter