Izvor:
16.09.2016 u 00:47
0

PODRŠKA SA SVIH STRANA: Teniska legenda uputila DIRLJIVU PORUKU Novaku Đokoviću!

Nekadašnji britanski teniser Tim Henman smatra da će Novak Đoković još dugo igrati vrhunski tenis. On je siguran da će Novak biti prvi do kraja godine, ali najavljuje da će sledeće godine biti zanimljiva borba za prvo mesto.

Đoković je posle osvajanja Australijan Opena i Rolan Garosa, u drugom delu sezone malo pao u igri, ali Henman smatra da je to normalno i da nema razloga za paniku.

Novak je prvi teniser sveta, uzeo je dva gren slema, igrao finale u trećem. To bi mnoge tenisere zadovoljilo. Ne i Novaka!

Mislim da će on još dugo igrati sjajan tenis – rekao je Henman.

Britanac je dodao da njegov zemljak Endi Mari ne može do kraja godine može da prestigne Đokovića.

Mislim da će Endi teško do prvog mesta do kraja godine. Ali, početkom naredne sezone će imati priliku da postane prvi igrač sveta. Ove godine je loše igrao u Majamiju i Indijan Velsu, tako da će biti zanimljivo 2017. godine – zaključio je Henman za britanske medije.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter