Izvor:
19.04.2019 u 20:12
0

PODRŠKA VUČIĆU: Ovo su komentari građana sa skupa u Beogradu!

Građani koji su večeras prisustvovali skupu u okviru kampanje "Budućnost Srbije" u Beogradu kažu da ne pamte veličanstveniji skup, ističu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, za kojeg navode da je najpošteniji političar ikada i da je otvorio vrata Srbiji za bolju budućnost.

Veliki odziv na mitingu vide kao dokaz snage države i izbora pravog puta.

Tako se Dragan Petrović, iz Smederevske Palanke, našalio da "nije bilo mnogo ljudi" – "samo više od 100.000".

Videla se snaga Srbije, samo tako možemo u Evropu, drugačije nikako – kaže Petrović.

Milan Mijandžić iz mesta Sutjeske, u opštini Sečanj, kaže da su iz tog mesta došli da daju podršku predsedniku, i da se on "osećao fenomenalno".

On je dodao da bi "trebalo podržati Vučića, a ne ove druge", i objasnio da misli na opoziciju, ali da ne bi da "bude bezobrazan, kao što su oni".

Njegova sugrađanka Ljubica Radosavac kaže da je srećna što je danas prisustvovala skupu, i što je bilo ljudi "čak iz Makedonije, Kosmeta i svih strana".

Ljljana Ðurić iz Zubinog Potoka kaže da je zahvalna predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću što se bori za Srbe u južnoj pokrajini.

Niko do predsednika Vučića nije spominjao Košare, a on ih sada spominje – rekla je Ðurić, koja je i sama izgubila članove porodice tokom ratnih sukoba na Kosovu i Metohiji.

Luka Puškar iz Beograda, Mađar poreklom, istakao je da je važno to što je na večerašnji skup, u ime mađarskog premijera Viktora Orbana, došao Peter Sijarto da podrži Vučića.

Vučić je dobar za Srbiju i narod. Njegov program nas vodi ka EU, ali i da ne odustajemo od Kosova i Metohije – rekao je Puškar i dodao da nikada nije video brojniji skup u glavnom gradu Srbije, a stanuje u blizini Skupštine.

Milica Grubiša, majka šestoro dece iz okoline Šida, zadovoljna je i srećna što je i "njena Vojvodina dala sve od sebe da dođe i podrži svog predsednika, koji je, ističe, pošten i tolerantan, i zato ga narod voli.

Vojislav, koji je izbegao iz Sarajeva u Novi Sad kada je potpisan Dejtonski sporazum, a koji je, kaže, učestvovao i u ratu, rekao je da je Vučić Srbiji i srpskom narodu otvorio vrata za budućnost, a da prethodna vlast ništa nije uradila.

Vučić je najpošteniji političar do sada. Srbija je uz Vučića. Vodi balansiranu politiku i istok i zapad. Samo napred, neka živi Srbija, Republika Srpska, glasaću i na sledećim izborima za njega – kazao je Vojislav.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter