Izvor: Kurir.rs
27.07.2023 u 15:03
0

POJAVIO SE TOMA NIKOLIĆ: Bivši predsednik u javnosti posle duže medijske ilegale, sastao se sa odlazećom ambasadorkom Kine Čen Bo

Predsednik Nacionalnog saveta Srbije za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom Tomislav Nikolić razgovarao je danas sa kineskom ambasadorkom Čen Bo koja završava mandat u Srbiji.

PAPIR NA UVID: Omiljena tema sednice je fotokopija diplome Tomislava Nikolića!

Na sastanku je ocenjeno da su bilateralni odnosi Kine i Srbije na najvišem mogućem nivou, pre svega zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i predsednik Kine Si Đinpingu.

Istaknuto je da je čvrst oslonac odnosa Srbije i Kine sačinjen još u vreme predsedničkog mandata Tomislava Nikolića.

Čen Bo je podsetila da je u Srbiji službovala i pre sadašnjeg ambasadorskog mandata i da dobro pamti Nikolića još iz vremena dok je bio u opoziciji, navodi se u saopštenju Nacionalnog saveta.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter