Izvor:
09.01.2019 u 11:31
0

POLICIJA U PERUU ZAPLENILA TONU I PO KOKAINA: Uhapšeni članovi kriminalne grupe među njima državljanin BIH!

Policija u Peruu zaplenila je tonu i po kokaina i uhapsila članove kriminalne grupe među kojima je jedan od najvažnijih državljanin BIH Smail Šikala.

Prema pisanju južnoameričkih medija, Šikala je bio povezan sa grupom "Amerika", na čijem čelu su Srbi, a plan trgovaca bio je da pošiljka stigne morskim putem do Evrope, gde bi na ulici ta vrednost premašila 80 miliona dolara.

Operacija je počela u subotu oduzimanjem 472 kilograma droge pronađene u kući i hapšenjem dvojice Peruanaca, a zatim je akcija nastavljena i sutradan, pa je u nedelju izvršena najveća zaplena.

U dva kofera koji su pronađeni nalazilo se 28 i 19 paketa kokaina, dok je u ormanu u kući pronađena jedna tona koakaina.

Tokom intervencija, zaplenjen je i kamion sa 30 paketa kokaina i još dva automobila.

Šikalo je uhapšen s jednim Peruancem, a kako se navodi, on se smatra važnim delom slagalice zbog bliskih veza sa srpskim narko-dilerom Zoranom Jakšićem, koji se smatra vođom grupe "Amerika" i koji je osuđen u Limi u januaru 2017. godine na 20 godina zatvora, rečeno je u peruanskoj policiji.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter