Izvor:
20.12.2017 u 17:15
0

POLICIJA ULAŽE MAKSIMALNE NAPORE: Stefanović očekuje otkrivanje uzroka nasilja na derbiju!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da policija radi na poslednjem slučaju nasilja na stadionu tokom poslednjeg derbija i dodao da se svakodnevno dobijaju nove informacije koje potvrđuju da postoje kriminogeni elementi, od dilovanja narkotika do zaposedanja delova teritorija u srpskoj prestonici.

Stefanović je rekao da je Srbija ozbiljna država i da sve to s pažnjom prati, jer ne želi da istrčava sa zaključima pre nego što cela ta situacija ne bude s pažnjom razmotrena. Ministar je kazao da nema informacija da su u taj incident bile uključene neke druge službe, ali i da se svaki dokaz koji se, kako je rekao, prikupi pažljivo analizira, a obavljaju se i razgovori sa stranim državljanima koji su privedeni.

– Ima novih informacije koje dobijamo svakog dana. Istraga ide u dobrom pravcu i verujem da ćemo brzo doći do epiloga – rekao je Stefanović.

Ministar je pohvalio rad pripadnika Beogradske policije koji su radili na rasvetljavanju slučaja ubistva ispred kafića Nana.

– Videćemo ne želim da kvalifikujem taj događaj, ni kako je došlo do te tuče koja, prema mojim informacijama, nije bila unapred planirana – rekao je Stefanović i dodao da je taj slučaj praktično zatvoren.

Stefanović je izrazio nadu da niko neće izbornu kampanju iskoristiti za nestabilnost u Srbiji, te dodao da je MUP spreman za svaku situaciju i uližiće kaže maksimalan napor da se spreče bilo kakvi incidenti.

– Uložićemo maksimalan napor i verujem da ćemo imati mirne izbore, gde će građani iskazati svoju političku volju, a da nasilja neće biti, jer nasiljem se ništa ne rešava –

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Webtribune.rs‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter