Izvor: Espreso
21.11.2023 u 07:24
0

PONESITE KIŠOBRANE: Danas oblačno i hladnije, u drugom delu dana kiša u celoj Srbiji

U Srbiji će biti umereno do potpuno oblačno i hladnije, mestimično s kišom, a više padavina se očekuje u drugom delu dana, kada će zahvatiti celu Srbiju, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab i umeren, na severu istočni i severoistočni vetar, u ostalim krajevima južni i jugoistočni, prema kraju dana u skretanju na severni.
Najniža temperatura biće od nule do osam, a najviša od osam na severu do 13 stepeni na jugoistoku.U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i hladnije, ujutro i pre podne uglavnom suvo, zatim s kišom. Najniža temperatura biće oko osam, a najviša oko 11 stepeni.

U sredu će biti oblačno, na severu vetrovito uz prestanak padavina od sredine dana, a zatim i razvedravanje, dok će u ostalim krajevima i dalje biti kišovito. Na visokim planinama jugozapadne i južne Srbije kiša će uveče kratkotrajno preći u sneg. U četvrtak u većini krajeva suvo sa sunčanim intervalima, samo će se u brdsko-planinskim predelima zadržati pretežno oblačno, tek ponegde sa slabim padavinama. Od petka česta naoblačenja, povremeno s kišom, a od subote i hladnije, pa se u brdsko-planinskim predelima očekuje sneg.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter