Izvor:
21.10.2017 u 12:43
0

POSLEDNJI DAN MIHOLJSKOG LETA: Danas sunčano, od nedelje zahlađenje! (foto)

U Srbiji će danas jutro biti sveže, po kotlinama i dolinama ponegde magla.

Tokom dana biće pretezno suncano i toplo. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 3 do 12 stepeni, najvisa dnevna od 22 do 27 stepeni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, zapadnih pravaca. Jutarnja temperatura oko 12, najvisa dnevna oko oko 24 stepena.

Prema izgledima vremena u narednih sedam dana, do 28.oktobra, u nedelju će jutro biti sveže, ponegde sa maglom, tokom dana pretezno suncano i toplo.

Uveče i noću na severu i zapadu, a u ponedeljak i u ostalim krajevima naoblacenje sa kisom, osetnim padom temperature i pojacanim severozapadnim vetrom.

U utorak oblacno, hladno i vetrovito, sa kisom, na planinama sa vlaznim snegom uz formiranje sneznog pokrivaca.

Ocekuju se obilne padavine, u vecini mesta od 20 do 30 mm, a na istoku i jugoistoku Srbije oko 40 mm, lokalno i preko 60 mm.

U sredu slabljenje i postepeni prestanak padavina.

Od cetvrtka suvo, u jutarnjim satima hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem, dnevna temperatura u manjem porastu.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter