Izvor:
15.01.2017 u 02:36
0

Potonuo čamac sa migrantima: NESTALO BLIZU 100 OSOBA, četiri spasene!

Skoro 100 osoba nestalo je nakon što je danas kod libijske obale potonuo čamac, koji je prevozio migrante, saopštila je danas italijanska obalska straža.

Četiri osobe su spasene, a pronađena su tela osam osoba, prenele su agencije, pozivajući se na saopštenje njihovih službi za odnose sa medijima.

"Četiri osobe su spasene i one su rekle da je ukupno 107 ljudi bilo u čamcu", navodi se u saopštenju.

Potraga za nestalima nastavljena je nakon što je pao mrak, po lošim vremenskim i morskim uslovima, dodaje se u saopštenju.

Preživele je izvukao francuski ratni brod dok su se dva trgovačka broda uputila ka toj oblasti, udaljenoj oko 50 kilometara severno od obale Libije.

Operaciji su se priključili i avion evropske agencije za zaštitu granica "Fronteks" i italijanski vojni helikopter.

Nesreća se dogodila dan nakon što je oko 550 migranata spaseno iz četiri gumena čamca.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter