Izvor: telegraf.rs
25.09.2020 u 21:40
0

POZNATI NOVI DETALJI! Muškarac u čije je dvorište jutros pao avion prebačen za Beograd: Ima unutrašnje krvarenje

Portparol Opšte bolnice u Loznici Dragana Mitrović rekla je da je osoba, starosti 59 godina, primljena na intenzivnu negu u svesnom stanju, sa opekotina na grudnom košu, glavi i rukama

U jutrošnjem padu vojnog aviona MiG-21 u selu Brasina poginula su dva pilota, a povređen je čovek u čije je dvorište letelica pala. Opšta bolnica u Loznici primila je jednu osobu sa opekotinama zadobijenim usled pada aviona u reonu sela Brasina kod Malog Zvornika.

Muškarac je u međuvremenu, zbog unutrašnjeg krvarenja prebačen u Beograd, a sanitet je krenuo iz Loznice u 17.30.

SAZNAJTE I OVO…

SRPSKI NARKO-BOSOVI OSTALI BEZ GLAVNOG DILERA: Uhapšen u Beču sa drogom od skoro pola miliona evra

Putin pozvao na pakt sa Amerikom!

TRAGEDIJA, TUGA DO NEBA: Muškarac stradao od UDARA GROMA!

OVO JE KOBNI MOMENAT POGIBIJE DETETA: Dimitrije je traktorom krenuo prema kući, a onda je usledila tragedija

Portparol Opšte bolnice u Loznici Dragana Mitrović kaže da je osoba, starosti 59 godina, primljena posle pada aviona na intenzivnu negu u svesnom stanju, sa opekotina na grudnom košu, glavi i rukama.

Pilot major Dejan Krsnik i kapetan prve klase Zvonko Vasiljević iz 101. lovačko-avijacijske eskadrile 204. vazduhoplovne brigade RViPVO Vojske Srbije poginuli su danas prilikom pada aviona MiG-21 u rejonu sela Brasina kod Malog Zvornika, saopštili su iz Ministarstva odbrane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter