Izvor:
08.04.2018 u 14:20
0

PRAVO PROLEĆE STIGLO NA USKRKS: Narednih dana sve toplije, uz moguću kišu!

U Srbiji će ujutru po kotlinama biti kratkotrajna magla, a tokom dana iznad većeg dela pretežno sunčano i toplije, samo u Timočkoj Krajini umereno oblačno i suvo.

Vetar slab i umeren, u kosavskom području i na planinama istočne Srbije i jak, na jugu Banata povremeno olujni, jugoistočni.

Najniža temperatura od 5 do 10 stepeni Celzijusa, a najviša od 20 do 24, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplije. Vetar umeren i jak, jugoistočni. Najniža temperatura oko 10 stepeni, najviša oko 23.

Izgledi vremena u Srbiji za narednih sedam dana – do 15. aprila: U ponedeljak pre podne pretežno sunčano, posle podne naoblačenje sa kišom zahvatiće najpre zapadne, a uveče i tokom noći i ostale krajeve. Vetar u slabljenju i skretanju na jugozapadni.

U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo svežije, samo ujutru u severnim krajevima ponegde kratkotrajna kiša.

U sredu i četvrtak pretežno sunčano, samo u sredu posle podne na istoku uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajna kiša. Zatim promenljivo oblačno i toplije, ponegde kratkotrajna kiša.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter