Izvor:
07.08.2018 u 07:53
0

PRED NOLETOM BERBA BODOVA: Evo kad Đoković izlazi na teren!!

Novak kreće u pohod na ATP bodove. Najbolji srpski teniser danas će odmeriti snage sa Južnokoreancem Hjeonom Čungom na Mastersu u Torontu, a svaka pobeda na ovom turniru doneće Đokoviću nove bodove.

I to ne samo na ovom, nego i na svim sledećim do kraja godine. Novak prošle sezone u ovom periodu nije igrao zbog povrede lakta, pa samim tim i ne brani bodove na predstojećim turnirima. To znači da će do kraja sezone Novak biti u prilici da pobedama dođe čak do 8.500 ATP bodova, što bi ga lansiralo u sam vrh liste najboljih tenisera sveta, gde Đoković trenutno zauzima 10. poziciju.

– Prvo mesto je uvek cilj, da li do kraja sezone? Ne znam. Potajno se nadam da je to mogućnost, ne zavisi samo od mene, već i od drugih igrača i toga kako oni budu igrali. Činjenica da ne branim ništa do kraja sezone je ohrabrujuća i veliko je olakšanje. Mogu rasterećeniji da uđem u nastavak sezone – rekao je Novak.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/ATPWorldTour

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter