Izvor: Kurir.rs
23.05.2023 u 11:09
1

PREDSEDNIK OBIŠAO DUBONU I MALO ORAŠJE: Vučić zaplakao nad strašnom sudbinom naroda, reči roditelja ga slomile

Dodao je da će dati sve od sebe da se institut smrtne kazne vrati u pravni poredak Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u poseti selima Dubona i Malo Orašje, gde razgovara sa porodicama nastradalih u masakru koji je počinio U.B.

ZAŠTO JE ALEKSANDAR VUČIĆ FAKTOR MIRA I STABILNOSTI?

Predsednik Vučić je bio vrlo emotivan kada je razgovarao sa porodicama Panić i Todorović a slušajući njihove potresne priče o ubistvu dece zaplakao je.

Tanjug/STR

U Orašju je posetio porodice Stevanović, Milić, Milovanović i Mitrović, gde takođe nije izdržao da ne pusti suzu nad tužnim sudbinama nesrećnih ljudi.

Uz izraze saučešća, predsednik Vučić je rekao da veruje da će pravosudni sistem i institucije Srbije imati snage da na adekvatan način kazne ubicu i njegove pomagače, kao i da je jedina prava kazna ona koja je najteža.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREDSEDNIK OBIŠAO DUBONU I MALO ORAŠJE: Vučić zaplakao nad strašnom sudbinom naroda, reči roditelja ga slomile”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter