Izvor: kurir
11.02.2024 u 19:43
0

PRIBLIŽAVA NAM SE HLADNI FRONT: Od ovog datuma jake padavine, a evo kako će biti za Sretenje

Imali smo vikend za uživanje, temperature su išle i do 23 stepena, ali nam od sutra sledi početak hladnijeg talas i to baš u nedelji kada uz vikend imamo još dva neradna dana zbog Dana državnosti.

Imali smo vikend za uživanje, temperature su išle i do 23 stepena, ali nam od sutra sledi početak hladnijeg talas i to baš u nedelji kada uz vikend imamo još dva neradna dana zbog Dana državnosti i Sretenja i kada su đaci na mini-raspustu. Sledeću nedelju obeležiće i padavine, na planinama i sneg.

DOKTORI KONAČNO DOBILI DOZVOLU DA ODU KOD RATKA MLADIĆA: Za 10 dana su u Hagu

 

 

„U ponedelјak i utorak pretežno oblačno i hladnije, mestimično s kišom, na planinama sa snegom, dok će od srede u većini mesta biti suvo, ponegde uz slab jutarnji mraz, a padavine će biti ređa pojava“, piše na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

I Marko Čubrilo, meteorolog amater, piše na svom Fejsbuk nalogu da će još danas ekstremno toplo, a da od sutra sutra kreće neznatno svežije vreme. Prema njegovim prognozama, do srede ćemo imati i povremenu kišu i pljuskova, dok će sneg od sutra biti samo na planinama višim od 900 me

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter