Izvor:
18.05.2019 u 12:11
0

PRONAĐEN DEČAK: Preživeo tri dana bez hrane i vode! (FOTO)

Kenet Hauard je bio gladan, pothlađen i dehidrirao je kada su ga pronašli nakon tri dana potrage.

Spasioci su u sredu čuli njegov plač. Kažu kako je pravo čudo da je preživeo tri dana bez hrane, vode i toplote na mestu na kom vrebaju medvedi i kojoti. Bio je u dosta dobrom stanju kad su ga našli, a odvezli su ga u bolnicu na pregled.

Dečaka starog 22 meseca tražili su spasioci, helikopteri, dronovi i psi. Pridružio se i veliki broj lokalnih stanovnika. Dečak je nestao u nedelju veče iz svog doma u Kentakiju. Njegovi očajni roditelji su čak ponudili 5.000 dolara nagrade onome ko im pronađe sina.

-Bio je napolju sa ocem i on je na trenutak otišao iza kuće. Kada se vratio, Keneta više nije bilo. Samo je nestao. To je bila prava noćna mora- rekao je član porodice.

U sredu su svi već bili očajni, a onda su dečaka našli nekih 600 metara od njegove kuće. Bio je žedan i tražio je svoje roditelje.

-Tek kada sam video fotografije, rekao sam da je to moje dete. To je bila najbolja stvar koja mi se dogodila u životu- rekao je Hauard

Vlasti istražuju ceo slučaj, a dečak se oporavlja od ujeda krpelja, dehidracije i oteklina.

Izvor: Kurir
Foto:YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter