Izvor:
17.05.2017 u 16:50
0

PRONAĐEN DONOR ZA TEODORU: Operacija u Frankfurtu za tri nedelje!

Maloj Teodori Vranješević (9) iz Kragujevca, koja je obolela od akutne mijeloidne leukemije, najverovatnije će već za tri nedelje u klinici u Frankfurtu biti izvršena transplantacija koštane srži!

Ova hrabra devojčica u nemačku kliniku primljena je u ponedeljak, a kako kaže njen otac Bogdan Vranješević, trenutno su u toku analize krvi i pripreme za operaciju.
– Donor je nađen i očekuje se da će transplantacija biti već za tri nedelje. Teodora se dobro oseća. Prezadovoljni smo tretmanom u bolnici, kao i uslovima – kaže Bogdan.

On dodaje da su veliku pomoć dobili od brojnih Srba koji žive i rade u Nemačkoj.
– U Frankfurtu nas je dočekala porodica Delić iz Kragujevca, koja nam je velikodušno ponudila smeštaj u svom stanu. Njihova dobrodušnost ogleda se i u detaljima o kojima su vodili računa, pa su tako Teodori izmamili iskren osmeh kada je videla stan okićen balonima i porukama dobrodošlice – dodaje Bogdan.

Mala Teodora otputovala je u Nemačku zahvaljujući velikoj humanitarnoj akciji u kojoj je za samo nekoliko dana prikupljeno 350.000 evra, koliko joj je najmanje potrebno za lečenje.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Facebook/Jovana Aleksijević Kalušević

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter