Izvor:
02.07.2017 u 00:06
0

PUCNJAVA U ARKANZASU: U incidentu u noćnom klubu 28 ranjenih!

Policija Litl Rok, glavnog grada američke savezne države Arkanzas, saopštila je da je u pucnjavi u noćnom klubu iz vatrenog oružja ranjeno 25, a još tri osobe su povređene, prenosi AP.

"Očekuje se da će svi preživeti", navedeno je u saopštenju.

Policija je putem Tvitera ranije navela da se pucnjava desila rano jutros po lokalnom vremenu u noćnom klubu "Pauer laundž", nakon svađe koja je izbila tokom koncerta koji se tu održavao.

Navodi se da policija "ne veruje da se radilo o aktivnom napadaču, niti o incidentu povezanom sa terorizmom".

Vlasnik tog noćnog kluba Deril Renkin postavio je na internet video snimak krcatog prostora u kojem je nastupao reper Fines 2Tajms, gde je pucnjava započela kada je muzičar napravio pauzu i za 11 sekundi ispaljena su 24 metka.

Neke od žrtava povređene kada je publika počela da beži zbog pucnjeva i gazila sve ispred sebe.

AFP navodi da policija nije objavila imena ranjenih i povređenih niti bilo kakve informacije o osumnjičenom ili osumnjičenima.

Tanjug
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter