Izvor:
15.05.2017 u 19:22
0

PUTIN: RANO JE ZA PRIČU O IZBORIMA!

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin rekao je danas da je prerano pričati o njegovim planovima za izbore u toj zemlji 2018. godine.
Na konferenciji za štampu, nakon međunarodnog ekonomskog foruma u Pekingu, jedan od novinara prisetio se Putinovih reči da će se u dogledno vreme odgovoriti na pitanje da li će se kandidovati za predsednika 2018. godine, stoga, novinar ga je pitao da li je sada vreme za to.
Putin je kratko odgovorio "ne" i za tražio sledeće pitanje, prenosi TAS S.
Predsednički izbori u Rusiji održaće se marta 2018. godine. Predsednička kampanja zvanično će početi u decembru 2017. godine. U skladu sa ruskim Ustavom, Vladimir Putin ima pravo da se kandiduje, podseća TASS.

Izvor: Tanjug

Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter