Izvor:
11.04.2017 u 21:55
0

Putin: TRAMP SPREMA NOVO BOMBARDOVANJE SIRIJE, LAŽIRAĆE HEMIJSKE NAPADE!

Rusi strahuju da trenutno priprema provokacija hemijskim orujem u više regiona u Siriji, naveo je Putin u razgovoru sa italijanskim predsednikom Serđom Matarelom. Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da Rusija ima informacije da SAD spremaju nove raketne napade u Siriji, uključujući južno predgrađe Damaska, kao i da postoje planovi da se tamo lažiraju napadi hemijskim oružjem, javlja Rojters.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/hemijski%20napad%20u%20siriji.jpg?m=1491290988

Putin je takođe istakao da trenutna situacija u Siriji u velikoj meri podseća na događaje 2003. godine, kada je Amerika započela svoju vojnu operaciju u Iraku.

SAD su optužile vlasti u Damasku da su koristile hemijsko oružje u provinciji Idlib, što je vlada u Siriji demantovala, prenosi RT.

Rusi strahuju da se trenutno priprema provokacija hemijskim oružjem u više regiona u Siriji, naveo je Putin u razgovoru sa italijanskim predsednikom Serđom Matarelom.

Imamo izveštaje da planiraju da postave hemijsko oružje u različitim delovima Sirije kako bi se tamošnja vlada okrivila za napade – rekao je Putin na konferenciji za novinare.

On je istakao da će se Rusija zvanično obratiti UN u Hagu zbog istrage u vezi sa upotrebom hemijskog oružja u Idlibu.

– Svi incidenti koji podsećaju na onaj u Idlbu moraju da se temeljno istraže – rekao je Putin.

Izveštaj ovoj temi dolazi iz ruskog Generalštaba, koji navodi da su militanti prevozili toksičan gas u različite delove Sirije.

ag./telegraf

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter