Izvor:
02.07.2017 u 23:18
0

PUTNICI IZ ATINE MOGU DA ODAHNU: Večeras stižu u Beograd!

Let JU513 Er Srbije koji je u subotu trebalo da krene iz Atine za Beograd otkazan je i putnici ovog aviona se već više od 24 sata nalaze u Grčkoj. Kako pojedini mediji navode putnici će večeras biti prebačeni u Beograd.

U kompaniji "Er Srbija" su potvrdili da je let JU513 još uvek odložen zbog tehničkih problema. U "Er Srbiji" navode da let kasni i da u pitanju "nije nikakva situacija koja je dovela bezbednost putnika u pitanje".

– Er Srbija pruža svu neophodnu podršku gostima i radi na tome da se minimiziraju sva posledična kašnjena. Er Srbija je po putnike poslala drugi avion iz Beograda za Atinu, dok se tehničko pitanje ne reši – saopštili su iz ove kompanije.

Putnici koji se već više od 24 sata nalaze u Grčkoj su nervozni zbog dugog čekanja. Njima je tokom noći bio obezbeđen hotelski smeštaj, međutim nastala je neprijatnost jer se, kako kažu među putnicima nalaze i deca. Kako su rekli od jutros je vreme poletanja aviona dva puta pomerano, u 13 i 14 sati, kao i da su nakon tog vremena putnici vraćeni na aerodrom.

Kako navode u "Er Srbija" žale zbog eventualnih neprijatnosti prouzrokovanih gostima.

– Činimo sve kako bi let krenuo što pre. Bezbednost gostiju je najvažniji prioritet za "Er Srbija" – saopštili su.

Blic
Foto: Facebook/Air Serbia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter