Izvor:
10.04.2018 u 18:06
0

RAT NA POMOLU? Putin digao crnomorsku flotu, borbena gotovost na najvišem nivou!

Vazdušna odbrana ruske flote na Crnom moru izdala je upozorenje za napad, preneo je švedski političar Karl Bilt na svom Tviter nalogu. Vest su preneli i drugi mediji, ali se čeka zvanična potvrda.

Pojedini mediji su preneli da je rusko Ministarstvo odbrane izdalo naredbu da se borbena gotovost ruske crnomorske flote podigne na najviši nivo i da je izdato upozorenje za eventualni napad nakon što je primećeno da su vojni brodovi koalicionih snaga na čelu sa SAD, Velikom Britanijom i Francuskom, krenule ka Siriji.

Prema nekim informacijama, do napada bi moglo da dođe u naredna 24 sata.

Podsetimo, američki predsednik Donald Tramp, zapretio je skorim vojnim udarom na Siriju zbog navodnog napada hemijskim oružjem na civile i upozorio da će Rusija, ili bilo koja druga zemlja, za koju se ustanovi da je odgovorna za taj napad, "platiti cenu".

Sa druge strane, ruski ambasador pri UN Vasili Nebenzja optužio je Vašington da namerno podstiče međunarodne tenzije pretnjama Rusiji tonom koji nije prihvatljiv čak ni za vreme Hladnog rata.

kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter