Izvor: KURIR.RS
21.09.2023 u 13:45
1

SA 200 KILOGRAMA NA 2 TONE: Ministar Momirović izneo podatke koliko je porasla prodaja parizera i ostalih proizvoda na akciji

Posle zajedničkog doručka sa predsednikom Srbije, ministar Tomislav Momirović gostovao je na televiziji sa najnovijim podacima na temu ponude i potražnje sniženih proizvoda u supermarketima širom Srbije.

Ministar je kazao da je prodaja parizera mnogo porasla od kada se ovaj proizvod nalazi na „Boljoj ceni“. Rast prodaje je ogroman, u svim marketima zabeležen je rast od bar 6 do 7 puta, a u jednom čak i 10 puta.

ISPLATA PO 10.000 ZA DECU U DVA DANA: Ministar Mali saopštio nove informacije za više od milion dece koji su na spisku za pomoć države

Da li možete da zamislite koliko je porasla prodaja parizera? Da li mogu da vam pokažem jedan papir. Pogledajte molim vas ovo. Pričamo za relevantni vremenski period od utorka do petka, pre dve nedelje, prošle nedelje i sada. Prodaja je bila u jednom trgovinskom lancu, tu je i najviše porastao, bila 246 kilograma, pa 245, pa 2.092 kilograma, deset puta, rekao je Momirović.

– U drugim lancima je prodaja parizera porasla između 7 i 8 puta, u ovom 10 puta. Možete da zamislite koliko to ljudima znači – rekao je Momirović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SA 200 KILOGRAMA NA 2 TONE: Ministar Momirović izneo podatke koliko je porasla prodaja parizera i ostalih proizvoda na akciji”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter